• Marmaris'i Bizimle Keşfedin!

    Dalyan Tekne Turu




    DALYAN TEKNE TURU
    Dalyan, Marmaris’e denizden 2 saat, karayolu ile 1,5 saat uzaklıkta ülkemizin en önemli turistik destinasyonlardan biridir. Caunos bölgesi tarihi ve tabiat güzellikleri açısından görülmesi gereken yerlerden biridir.
    Dalyan turumuz için otelimizden belirtilen saatte araçlarımız ile hareket ediyoruz. Yaklaşık 10 dakikalık bir kara yolculuğunun ardından Marmaris Limanı’na ulaşıyoruz. Buradan tekne turunu geçireceğimiz büyük Dalyan teknemize transfer oluyoruz.
    Teknelerimiz 350 kişi kapasiteli olup 2 katlı teknelerdir. Alt katında masalar, lavobolar, bar ve duşlar mevcuttur. İkinci katta şezlonglar bulunmaktadır. Tekne turumuzda öğle yemeği dahil olup (Tavuk Şinitzel, makarna, salata, meyve) gün boyunca alınan içeceklerin tamamı extradır.

    Teknemiz ile Marmaris Körfezi’nden Dalyan’a doğru açılıyoruz. Yolculuğumuz esnasında “Yılancık Adası” mevkiinde 20 dakikalık bir yüzme molası veriyoruz. Daha sonra Dalyan’ın ünlü İztuzu Plajı’na varıyoruz.
    İztuzu Plajı
    İztuzu plajı, Caretta Caretta kaplumbağalarının üremek için yumurtalarını bıraktığı özel bir plajdır. Dünyanın el değmemiş sayılı plajlarındandır ve özel çevre koruma alanı olarak belirlenmiştir. Yaklaşık 4,5 kilometre uzunluğundaki bu plaj Caretta Caretta’ların rahatsız olmaması için saat 20.00-08:00 arası kapalıdır ve çevresinde gürültü çıkarmak, ışık yakmak yasaklanmıştır. İztuzu plajı tatlı su ile tuzlu suyu bölmektedir.

    İztuzu Plajı’nda teknemizde alacağımız öğle yemeğimizin ardından 35 kişilik küçük piyade teknelerimiz ile Dalyan’ın ünlü labirent sazlıkları arasında dolaşmaya başlıyoruz.
    Caunos Kaya Mezarları
    Dalyan çayındaki tekne gezimiz esnasında Dalyan’ın simgesi olan Caunos Kral Mezarlarını görme şansımız oluyor. Burada kısa bir fotoğraf molası verip çay gezintimize devam ediyoruz.

    Dalyan Çamur Banyosu
    Çamur banyosu Dalyan’ın olmazsa olmazıdır. Buradaki çamur günümüzde “güzellik çamuru” olarak ünlendi ve burada yapılan çamur banyosu bir eğlence kaynağı haline geldi. Dünyanın her tarafından pek çok ünlü çamur banyosu için Dalyan’a gelmiştir.  45 dakika vücutta bekletilen çamur, kuruduktan sonra deriyi gerer ve kırışıklıkları yok ettiği söylenmektedir.. Hem sağlık hem de eğlence kaynağı olan çamur banyolarına giderken fotoğraf makinanızı almayı unutursanız sonradan çok pişman olursunuz. Emin olun ki çok ilginç kareler yakalayabilirsiniz.
    Çamur Banyosunu  ardından duşunuzu alıp çamurlarınızdan arındıktan sonra yine pek çok hastalığa iyi gelen şilalı termal havuzlara girebilirsiniz.

    Termal havuzda geçireceğimiz zamanın ardından piyade teknelerimiz ile tekrar İztuzu Plajı’na geri dönüyoruz. Plajda vereceğimiz serbest zamanın ardından büyük teknelerimize binip Marmaris’e doğru dönüş yolculuğuna başlıyoruz.
    Akşam yemeği saatlerinde otellerimizde oluyoruz.

    TUR GÜNLERİ : Hergün
    UNUTMAYINIZ : Mayo, güneş kremi, havlu, kamera & fotoğraf mainesi, terlik.
    UYARILAR : Yok
    ÜCRETE DAHİL : Öğle yemeği, gün boyunca alacağınız içecekler (su, kola, fanta, sprite, çay, kahve, bira ve şarap), ulaşım ve rehberlik hizmeti.
    ÜCRETE DAHİL DEĞİL : Kişisel harcamalar, bahşişler ve teknede satılan cips, çikolata ve dondurmalar.
    TUR SAATLERİ  : 08:30 (Otelinizden Alınış Saatiniz) – 19:30 (Otelinize geri dönüş saatiniz). Tur programımız yaklaşık 11 saat sürmektedir. (Otelden alınış saatiniz kaldığınız otele göre değişiklik göstermektedir)

    TUR ÜCRETİ : 80 TL (0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş %50 indirimli)

    * Turumuza rezervasyon yaptırmanız durumunda size tur gününden 1 gün önce tur biletinizi teslim edeceğiz. Faturanızı ise tur sonrasında tarafımızdan alabilirsiniz.
    * Turumuza katılmak isterseniz 0537 389 19 07 telefon numarasını arayabilir ya da aşağıdaki Tur Rezervasyon Formumunu doldurabilirsiniz.

    0 yorum:

    Yorum Gönder